Een zakelijke overnachting in Gorinchem bij City Apartments

City Apartments Gorinchem is niet alleen een heerlijke plek om er even tussenuit te zijn, maar biedt ook alles voor een zakelijke overnachting in Gorinchem. Onze drie appartementen aan de rand van het centrum hebben alle comfort voor een productief en zakelijk verblijf. Eten en drinken, een rustige werkplek of zin in wat ontspanning? Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. 

Onze chique, volledig ingerichte appartementen

Onze met liefde ingerichte, chique appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben alle drie de appartementen een volledig ingerichte keuken en wasmachine en droger. De ligging in een rustige buurt, goed internet en een inspirerende omgeving zorgen voor een goede basis voor een productieve middag of avond. De appartementen zijn dus absoluut geschikt voor een zakelijke overnachting in Gorinchem. 

Appartement 30 voor een kleine vergadering of extra persoon

Zeker zijn van genoeg ruimte voor een zakelijk overleg of kleine vergadering? Appartement 30 heeft een grote eettafel met stoelen. De sfeervolle vide biedt tevens een extra slaapplek. Naast eigen koffie- en theefaciliteiten kun je gebruikmaken van onze service voor een lunch, high-tea of zakelijk diner. Dat maakt een zakelijke overnachting wel zo aangenaam!

Een centrale ligging in het midden van het land

Onze appartementen worden regelmatig gekozen voor een zakelijke overnachting in Gorinchem voor een of enkele nachten, maar ook voor een langer verblijf. De goede, centrale ligging in het midden van het land en uitvalswegen om de hoek zorgen ervoor dat je binnen no-time in de grotere steden staat. 

Breda

40 km

Den Bosch

40 km

Utrecht

43 km

Dordrecht

29 km

Rotterdam

42 km

Amsterdam

75 km

Een onbezorgde, zakelijke overnachting in Gorinchem: van verse maaltijden tot een middagje ontspanning

Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke overnachting in Gorinchem of een langer verblijf, denken wij bij City Apartments Gorinchem graag met je mee. Van een stevig en verzorgd ontbijt tot verse en gezonde maaltijdbezorging als lunch of diner. Tijd voor een beetje ontspanning? Neem even contact met ons op voor een ontspannend potje golf of tennis in de regio.

Klaar voor een zakelijke overnachting in Gorinchem? Bekijk onze authentieke appartementen of neem contact op voor een persoonlijk verzoek.