Appartement 30

Appartement 30 is gelegen op de bovenste verdieping en heeft een robuuste en landelijke sfeer met fleurige details. De grote stoere balken in combinatie met overige houten elementen maken van dit appartement een heerlijk knus verblijf! Het grootste cadeautje van appartement 30? Een prachtig uitzicht over de stad, de watertoren, de Grote Kerk én bij helder weer mooi zicht op de sterrenhemel. Droom jij al weg?

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Appartement 30 beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Het appartement heeft naast de aparte slaapkamer een woonkamer met gezellige zithoek en televisie, grote eettafel en volledig ingerichte keuken. Na een dag op pad in de vesting lekker thuisblijven is dus geen enkel probleem! Wij vertellen je graag alles over de lokale (super)markten, (verse) maaltijdbezorging of een privé-kok ‘aan huis’. Dit grote appartement heeft daarnaast een sfeervolle vide met een slaapplek voor een derde en vierde persoon. 

En wel zo praktisch: het appartement heeft een toilet en badkamer met douche. Met de volledig ingerichte keuken met magnetron, wasmachine en droger is dit appartement van alle gemakken voorzien voor een verblijf met meer dan twee personen. Alles voor jullie overnachting!

Facaliteiten van deze studio

De badkamer bevat:

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Appartement 30 beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Onbezorgd overnachten in Gorinchem, privé of zakelijk. Dat regelen we!

Heb je tijdens jouw overnachting in Gorinchem andere wensen of wil je langere tijd komen overnachten? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. We doen er alles aan om jouw verblijf bij City Apartments Gorinchem zo compleet mogelijk te maken. Tot snel!