Appartement 20

Appartement 20 heeft een prachtig uitzicht over de stad en watertoren, om nog maar te zwijgen over de sfeer binnenshuis. Door het gebruik van neutrale kleuren en landelijke elementen, biedt deze kamer een fijne combinatie van rust en robuustheid. Aan ieder detail is gedacht! 

139,95 per nacht

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Appartement 20 beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Wil je dat het ontbijt ook voor je geregeld wordt? Neem dan van te voren even contact op via 06 46 44 61 33 of info@cityapartmentsgorinchem.nl, in verband met de beschikbaarheid.

Al onze appartementen hebben een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, waardoor het altijd een optie is om lekker ‘thuis’ te blijven na een gezellige middag op pad. Wij vertellen je graag alles over de lokale (super)markten, (verse) maaltijdbezorging of de mogelijkheid van een privé-kok ‘aan huis’. 

Naast de heerlijke sfeer en eigen keuken heeft dit appartement een woonkamer met televisie, slaapkamer, badkamer met bad, toilet en wasmachine en droger. Alles voor jouw overnachting!

Faciliteiten van deze studio

De badkamer bevat:

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Appartement 20 beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Onbezorgd overnachten in Gorinchem, privé of zakelijk. Dat regelen we!

Heb je tijdens jouw overnachting in Gorinchem andere wensen of wil je langere tijd komen overnachten? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. We doen er alles aan om jouw verblijf bij City Apartments Gorinchem zo compleet mogelijk te maken. Tot snel!