City Apartments: Zo veel meer dan een bed en breakfast in Gorinchem

Een uitgebreid ontbijt, high-tea bij aankomst of een privé-kok ‘aan huis’. Als kleinschalig boutique hotel zorgen we ervoor dat jouw overnachting van A tot Z verzorgd is. Toch zijn we zo veel meer dan een bed & breakfast in Gorinchem. Ontdek de beleving van een authentiek herenhuis vol charme en sfeer.

Het verhaal achter onze bed en breakfast in Gorinchem

Ruim 20 jaar geleden opende de familie Diezi de deuren van een prachtig, statig herenhuis aan de Vissersdijk. Met een geweldige sfeer, interessante historie en rustig gelegen locatie, was de basis van de bed & breakfast in Gorinchem gelegd. Jaren later namen Ramon Putters en Rosie Diezi het stokje van de met liefde ingerichte appartementen over. Vandaag de dag doen zij er alles aan om van een overnachting of weekendje weg in Gorinchem een complete beleving te maken.

Jouw wensen zijn de basis voor het verblijf

Onze maatwerk mogelijkheden zorgen ervoor dat je jouw overnachting in Gorinchem volledig naar eigen wens kunt invullen. Van een flesje wijn met lekkere hapjes bij aankomst tot een high-tea na een middag cultuur snuiven en van een historische stadswandeling tot een potje golf in de regio. Een chique bed & breakfast in Gorinchem met een totaal nieuwe ervaring.

Je hebt zojuist de charmantste bed en breakfast in Gorinchem gevonden!

Onze drie appartementen hebben ieder een eigen sfeer en zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft iedere kamer een eigen, volledig ingerichte keuken met onder andere een vaatwasser. Geen zin om ’s avonds nog op pad te gaan? Geen probleem. Hier bereid je heerlijk een eigen maaltijd of maak je gebruik van onze services van verse maaltijdbezorging of een privé-kok aan huis. 

Naast de keuken, hebben al onze appartementen een eigen badkamer met bad of douche, televisie, wasmachine en droger. Ontdek de verrassende combinatie van een boutique hotel en een kleinschalig bed & breakfast in Gorinchem!