Een appartement huren in Gorinchem? Ontdek onze long stay mogelijkheden!

Verbouwing in huis, overbruggingsperiode of gewoon even een plekje voor jezelf om tijdelijk te huren in Gorinchem? Ontdek onze City Apartments! Naast een onbezorgde overnachting, weekendje weg of zakelijk verblijf, zijn wij er ook voor een langer verblijf. Een tijdelijk appartement huren in Gorinchem? WIj nemen je mee in onze long stay mogelijkheden! 

De uitdaging van een appartement huren in Gorinchem 

Een leuk appartement huren in Gorinchem – en dan ook nog in de binnenstad – kan een flinke uitdaging zijn! Niet alleen lopen de kosten al gauw flink op, ook is de vraag ontzettend groot én teken je vaak voor de minimale huurperiode van een jaar. Wij nemen de uitdaging van een appartement huren in Gorinchem voor je weg! Neem gerust contact met ons op. Op basis van jouw wensen en eisen, nodige huurperiode en budget bekijken we het ideale long stay appartement voor jou. 

Tijdelijk huren van onze appartementen in Gorinchem 

Onze City Apartments zijn perfect voor het tijdelijk huren in Gorinchem. De sfeervolle appartementen hebben allemaal een eigen, unieke stijl, eigen voordeur en zijn van alle gemakken voorzien. Een badkamer, volledig ingerichte keuken, eethoek en wasmachine en droger: een goede en gezellige basis voor een langer verblijf. Een appartement huren in Gorinchem was nog nooit zo makkelijk!

Geen vaste eisen, maar op basis van jouw wensen 

Bij City Apartments Gorinchem werken we niet met een vaste minimum huurperiode. Aarzel dus niet om even contact met ons op te nemen voor jouw wensen. Er even een paar weken tussenuit, twee maanden rust tijdens een verbouwing of een langere overbruggingsperiode? City Apartments Gorinchem denkt graag met je mee!

Een appartement huren in Gorinchem bij City Apartments

Maatwerk mogelijkheden voor jouw long stay verblijf. Daar informeren we je graag over. En wist je dat je hiernaast in overleg gebruik kunt maken van de extra service van Rose Catering? Een privé kok aan huis, verse maaltijdbezorging of gezellige high-tea? Wij maken van het tijdelijk huren in Gorinchem graag een klein feestje. Neem contact met ons op voor jouw nieuwe, tijdelijke verblijf.