Overnachten in Gorinchem: een complete beleving!

Overnachten in Gorinchem is een beleving an sich, maar wist je dat wij deze ervaring van A tot Z compleet kunnen maken? Als boutique hotel zorgen we ervoor dat het je vanaf de aankomst aan niets ontbreekt. Van gebak en ontbijt, tot een high-tea of uitgebreid diner en van een stadswandeling tot een actief potje golf. Mogen we je meenemen in de mogelijkheden van onbezorgd overnachten in Gorinchem?

De start van jouw overnachting in Gorinchem

Heb je besloten te willen overnachten in één van onze unieke appartementen? Daar ga je geen spijt van krijgen! We informeren je graag over de parkeermogelijkheden in het centrum of halen je met je bagage op bij het station. Alles voor onbezorgd overnachten in Gorinchem.

Van een taartje bij de koffie tot een privé-kok ‘aan huis’

City Apartments Gorinchem zou City Apartments Gorinchem niet zijn zonder de kook- en bakkunsten van Rosie, tevens eigenaresse van Rose Catering en Brievenbustaartjes.nl. Ook op het gebied van (h)eerlijk eten en drinken, zal het je dus aan niets ontkomen. Zo behoren ontbijt, lunch en diner in iedere vorm tot de mogelijkheden. Een compleet verzorgde high-tea, kok ‘aan huis’ of kleinere wensen als een flesje wijn of taartje bij aankomst? Wij regelen het! Zo compleet als jij wenst voor jouw ideale overnachting in Gorinchem.

Ontdek de vestingstad!

Na een goede nachtrust op pad in de vestingstad of andere bezienswaardigheden in de regio bewonderen? Dat raden we aan! Gorinchem en omgeving heeft ontzettend veel te bieden. Wij staan voor je klaar voor een historische stadswandeling of andere rondleidingen. Zin om een rondje te golfen of potje te tennissen? Ook dat biedt overnachten in Gorinchem bij City Apartments. Laat ons je wensen weten, zodat we een complete overnachtinging of weekendje weg kunnen samenstellen.

Zakelijk overnachten

Heb je tijdens jouw overnachting in Gorinchem andere wensen of wil je langere tijd komen overnachten? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. We doen er alles aan om jouw verblijf bij City Apartments Gorinchem zo compleet mogelijk te maken. Tot snel!

Appartement 10

Appartement 10 heeft met een rustige blauwe kleur en goud-gele details een chique, koninklijke uitstraling. De studio is met liefde ingericht, waardoor je uren rond kunt blijven kijken. De slaap- en woonkamer met televisie, gezellig eethoekje en volledig ingerichte keuken zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Appartement 20

Appartement 20 heeft een prachtig uitzicht over de stad en watertoren, om nog maar te zwijgen over de sfeer binnenshuis. Door het gebruik van neutrale kleuren en landelijke elementen, biedt deze kamer een fijne combinatie van rust en robuustheid. Aan ieder detail is gedacht!

Appartement 30

Appartement 30 is gelegen op de bovenste verdieping en heeft een robuuste en landelijke sfeer met fleurige details. De grote stoere balken in combinatie met overige houten elementen maken van dit appartement een heerlijk knus verblijf! Daarnaast heb je bij dit appartement een prachtig uitzicht!

Onbezorgd overnachten in Gorinchem prive of zakelijk. Dat regelen we!

Heb je tijdens jouw overnachting in Gorinchem andere wensen of wil je langere tijd komen overnachten? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. We doen er alles aan om jouw verblijf bij City Apartments Gorinchem zo compleet mogelijk te maken. Tot snel!