Een weekendje weg in Gorinchem: ontdek de vestingstad vanuit een sfeervol boutique hotel.

De grootste authentieke vestingstad van Nederland heeft ontzettend veel te bieden. Het is dan ook niet gek dat een weekendje weg in Gorinchem steeds populairder aan het worden is. Een eeuwenoude geschiedenis, adembenemende architectuur en de gezelligheid van een dorp met stadsrechten: ontdek het vanuit de net zo sfeervolle, authentieke appartementen van City Apartments Gorinchem. 

De beleving van City Apartments Gorinchem

Een weekendje weg in Gorinchem is leuk. Een weekendje weg in Gorinchem bij City Apartments Gorinchem is een beleving! Ons statige, met liefde ingerichte herenhuis net buiten het drukke centrum biedt sfeer, historie en luxe in één. Die sfeer zat er al in toen de familie Diezi ruim 20 jaar geleden de deuren van de drie appartementen openden. De full experience wordt vandaag de dag afgemaakt door Ramon Putters en Rosie Diezi, die het stokje van de familie overnamen.

Onze bed & breakfast biedt een unieke combinatie van je thuis voelen en er tussen uit zijn op één plek

Hoe we jouw weekendje weg in Gorinchem compleet maken

Wanneer je één of meerdere overnachtingen in ons boutique hotel boekt, zorgen we in overleg met jou voor een complete ervaring. Als eigenaresse van brievenbustaartjes.nl en Rose Catering zorgt Rosie ervoor dat het je op het gebied van eten en drinken aan niets ontkomt. Een high-tea bij aankomst, goede fles wijn met hapjes of ’s avonds uitgebreid dineren in je eigen appartement? We staan klaar voor jouw all-in weekendje weg in Gorinchem. 

Wens je daarnaast te worden opgehaald van het station, zin om een potje te golfen of een ander verzoek? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Alles voor een ultieme overnachting in Gorinchem. 

Ontdek Gorinchem tijdens jouw weekendje weg

Cultuur, historie, shoppen en het nodige eten en drinken. Een weekendje weg in Gorinchem biedt het allemaal! Van de eeuwenoude stadswallen tot het verhaal van Hugo de Groot en van musea tot heerlijke boutiques, restaurants en koffiespots. Benieuwd naar onze top 5 bezienswaardigheden?